Cele 5 piese indispensabile în garderoba unei femei care ştie ce este bunul gust

de Stiri Buzau Media

O garderobă stilată nu stă neapărat în brandurile din dulap, ci în alegerea cu grijă a pieselor. 5 dintre ele nu ar trebui să îi lipsească niciunei femei.

Trendurile vin şi se duc, iar dacă le laşi să-ţi influenţeze total garderoba vei observă că piese cumpărate anul trecut sunt acum considerate desuete. Atâta vreme cât faci alegeri croite după personalitatea ta şi nu îţi lipsesc acele haine de o frumuseţe clasică, poţi spune cu adevărat că ai o garderoba stilată. Mai mult decât atât, orice femeie ştie că hainele influenţează foarte mult atât felul în care ne simţim, cât şi percepţia celor din jur despre noi. Iată care sunt piesele de baza din garderoba unei femei care ştie cu adevărat ce înseamnă bunul gust.

1. MEREU ELEGANTĂ ATUNCI CÂND PORŢI O ASTFEL DE PIESĂ

E aproape imposibil să nu le deţii deja în dulap, însă, în cazul în care nu le ai, te sfătuim să le achiziţionezi cât mai repede – îţi vor uşura şi ţie viaţă. Este vorba despre aceste piese de o elegantă desăvârşită şi care se potrivesc oricărui tip de eveniment, de la cele casual până la cele formale.

Alege un sacou clasic, negru, care poate fi asortat la orice vestimentaţie. Nu uită nici de sacoul cu un croi masculin, o alegere atât de sexi şi de îndrăzneaţă. Îţi mai recomandăm să ai în dulap şi unul într-o nuanţă mai veselă, poate chiar unul roz, una dintre cele mai feminine culori şi uşor de purtat în orice combinaţie. Indiferent, însă, de ce culoare preferi, este cert că un sacou este o alegere clasică, cu care pur şi simplu nu poţi da greş.
2. CLASICĂ, MEREU LA MODĂ ŞI ŢINUTĂ CARE AVANTAJEAZĂ PE ORICINE

Rochia neagră, piesă cu o istorie presărată cu poveşti frumoase despre stil şi despre ruperea convenţiilor, nu ar trebui să-ţi lipsească cub nicio formă din dulap. Coco Chanel a ridicat-o la rang de piesă cult, Audrey Hepburn a făcut din ea una dintre cele mai stilate outfituri şi, chiar dacă au trecut câteva decenii, ea tot se regăseşte pe podiumurile de modă în zeci de reinterpretări.

3. FUSTĂ CARE INSPIRĂ SENZUALITATE ŞI FEMINITATE

O fustă „creion” este, în mod cert, o altă piesă de baza în garderoba unei femei elegante. Ea pune în valoare orice tip de silueta şi conferă corpului acea formă de clepsidră la care toate aspirăm. Trebuie să recunoaştem că este şi una dintre cele mai senzuale şi mai feminine alegeri. Este imposibil să nu te simţi sexi şi plină de încredere atunci când porţi fustă conică.

4. CU O ASTFEL DE PERECHE DE PANTALONI POŢI IEŞI ORICÂND DIN ÎNCURCĂTURĂ

Un alt must have dintr-o garderoba stilată este o pereche de pantaloni office, de culoare neagră. Pot fi purtaţi atât la birou, cât şi în cadrul unor evenimente formale. Combină-i cu o cămaşă feminină şi cu o pereche de pantofi cu toc înalt şi vei obţine un outfit în tendinţe mereu.

5. PANTOFII DE O FRUMUSEŢE ETERNĂ, PE CARE ORICE FEMEIE TREBUIE SĂ-I DEŢINĂ

Ajungem în zona accesoriilor şi nu putem să nu menţionăm pantofii care pun în valoarea orice femeie şi orice outfit – stiletto. O pereche de culoare neagră poate fi purtată la orice vestimentaţie – de l o rochie elegantă până la o pereche de jeanşi casual. În fiecare an, pantofi stiletto se reîntorc într-o nouă interpretare, dar mereu cu acel aer de putere şi de mister.

După câte vezi, simplitatea rămâne regulă supremă a stilului. În plus, hainele de mai sus te pot scoate din încurcătură în orice situaţie şi la orice eveniment ai participa, acesta fiind un motiv în plus pentru a le avea în dulap. Câte dintre ele îţi lipsesc?

kudika.ro