Iubeşte şi călătoreşte! Două bilete la preț de unul, de Valentine’s Day și Dragobete este oferta CFR pentru îndrăgostiți

de Stiri Buzau Media

În luna în care care se celebrează dragostea, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru zilele de 14 și 24 februarie 2017: ‘IR Special / Oferta pentru 2’.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoria la clasa 1 și a 2-a, se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR. Oferta este valabilă la trenurile IR, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achita integral.

Cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate în 14 și 24 februarie să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declarație la megafonul din Gara de Nord București. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook Iubește și călătorește!

În plus, în perioada 01-19 februarie se desfășoară campania ‘Iubește și călătorește cu CFR Călători!’, o campanie de premiere a primelor 50 cupluri care vizitează standul CFR Călători de la Târgul de Turism al României (Pavilionul C5, Standul 62, între 16-19 februarie).

Premiul constă în acordarea unui USB Memory Sticks 16 GB și a unui pix cu touch screen, personalizate cu sigla CFR Călători (pentru fiecare dintre cei doi).