“Luna iubirii” la Teatrul George Ciprian. Ce li s-a pregătit îndrăgostiților, de toate vârstele, pentru 24 februarie

de Stiri Buzau Media

Teatrul „George Ciprian” a pregătit şi anul acesta un program special pentru buzoieni în luna iubirii. Evenimentele vor debuta pe 14 februarie, cu spectacolul „Între ciocan şi nicovală” cu Maia Morgestern în rolul principal.

Pe 24 februarie, de la ora 19:00, Dragobetele va fi sărbătorit la Teatrul „George Ciprian” cu spectacolul „Magnolii și cianură”, o comedie polițistă scrisă și regizată de Olga Delia Mateescu. În distribuție sunt Carmen Tănase, Irina Ungureanu, Paul Chiribuță și Ionuț Kivu. Scenografia este semnată de Daniel Divrician, iar muzica este compusă de Andrei Kivu. „Magnolii și cianură” este un spectacol alert ce amintește de intrigile și enigmele Agathei Christie.

Anul trecut, reprezentanții Teatrului buzoian au oferit multe certificate de căsătorie temporară. Poate că s-au reînnoit jurăminte, poate că s-au legat destine, sau poate că aceste căsătorii au fost doar o glumă. Oricare ar fi cazul, vor fi oferite din nou certificate la finalul spectacolului! De asemenea, îndrăgostiții vor avea ocazia să fie fotografiați de la „Poarta lui Dragobete”, special amenajată în foaier pentru acest eveniment. Ca și anul trecut, pozele vor putea fi descărcate de pe pagina de Facebook a teatrului.

Sărbătoarea aduce o serie de oferte pentru îndrăgostiți… Rândul A (lângă scenă) va fi rezervat pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit în data de 24 februarie și pentru câștigătoarea/câștigătorul concursului de Dragobete.
Anul trecut au fost în sală spectatori care sărbătoreau peste 30 de ani de căsătorie chiar pe data de 24 februarie. Dacă v-ați căsătorit pe 24 februarie (în orice an), sunteți așteptați la teatru cu certificatul de căsătorie (real, nu temporar!) și veți primi gratuit 2 locuri la spectacolul „Magnolii și cianură” din 24 februarie, ora 19:00.

De asemenea, îndrăgostiții pot să posteze o declarație de dragoste pe pagina de Facebook a evenimentului nostru, „La Teatru de Dragobete”, și să o distribuiți pe Facebook. Declarația care va primi cel mai mare număr de Like-uri va fi desemnată câștigătoare. Concursul se va încheia pe data de 20 februarie la ora 18:00. Autorul sau autoarea declarației va primi drept premiu o invitație gratuită pentru 2 persoane la spectacolul „Magnolii și cianură” din data de 24 februarie. Mai mult, cuplul va fi invitat la finalul spectacolului să facă o fotografie cu actorii. Conducerea Teatrului promite că dacă se vor strânge suficiente declarații, anul viitor cele mai frumoase vor fi publicate într-o broșură.