Săgetătorul – prinderea viselor și fugă după posibilități

de Stiri Buzau Media

sagetatorul-prinderea-viselor-si-fuga-dupa-posibilitati (1)Dintre toate semnele zodiacului, Săgetătorul este semnul cu cea mai multă viziune.

Săgetătorul este cel care ar avea un prinzător de vise în maşină sau la fereastră. Nimeni nu poate prinde un vis mai bine decât Săgetătorul. El este cel care visează visele imposibile într-un mod natural.

Dă-le Săgetătorilor o găleată de lămâi şi ei se vor întoarce cu ea plină de limonadă, cu o grămadă de oameni după ei care îşi doresc să cumpere un pahar. Acest semn are un fel aparte de a capta audienţă, prin energia lor pozitivă şi pot face din ceva simplu, precum apă cu zahăr, ceva care pare mult mai bun decât este în realitate.

Până la toată coada, Săgetătorul este un semn care gândeşte în stil mare. Jupiter, cea mai mare planetă, este guvernatorul acestei zodii, făcând astfel să nu existe limite pentru imaginaţia ei.

Săgetătorii sunt cei care pot scruta orizontul şi pot vedea posibilităţile acolo unde nu este absolut nimic. Indiferent cât de înnegurata pare a fi o situaţie, un adevărat Săgetător poate visa până şi cele mai imposibile scenarii, pentru a răsturna situaţia.

O parte dintre celelalte semne ar putea spune că ideile Săgetătorului sunt absurde şi imposibil de atins, însă indiferent de ce spun acestea, Săgetătorul va da înainte, oricum. Acestuia nu îi pasă de ce gândesc cei din jur. Atunci când văd ceva ce îi inspiră, îl urmează minte, trup şi suflet.

Viziunea este cea care trezeşte spiritul Săgetătorului – îl inspiră, la fel cum îl inspiră şi ideea că nimic nu este imposibil. Ia-i multitudinea de posibilităţi unui Săgetător şi l-ai omorât. Viziunea este ceea ce îi hrăneşte mintea şi sufletul.

Un detaliu important despre acest semn, demn de ţinut minte, este faptul că Săgetătorul nu este interesat de rezultatul final. Atingerea liniei de finish nu este niciodată scopul unui Săgetător. Aventură este ceea ce caută el cu adevărat.

De fapt, Săgetătorii sunt primii care să devieze de la drum şi să schimbe planul brusc. Amestecul domeniilor este ceea ce fac ei cel mai bine. Spontaneitatea o au în măduva oaselor şi constant caută să devieze de la curs. Nimic nu îi încânta mai mult pe Săgetători că aventură, aceştia simţind permanent nevoia de emoţie a necunoscutului.

Secretul pentru a captivă un adevărat Săgetător este să le spui că există o aventură ce îl aşteaptă. Va veni în fugă.

Mulţi spun că Săgetătorul nu iubeşte nimic mai mult decât să călătorească, însă sunt destul de multe persoane născute în acest semn care să contrazică acest lucru. Ceea ce le excită cel mai mult simţurile este să privească lumea din jur. Această este cheia care îi porneşte cu adevărat. Săgetătorii iubesc o idee nouă sau să vorbească despre un sistem de credinţe, la fel de mult cum îi place să călătorească în toată lumea şi să cunoască oameni noi.

Lumea larg deschisă este adevăratul lor teren de joacă, iar acesta este umplut nu numai de locuri, ci şi de oameni şi idei, de asemenea.

Atunci când lucrurile devin plictisitoare, poţi uită de tot. Nimic nu pune pe fugă mai repede un Săgetător. Aceştia detestă redundanţa şi lucrurile care stagnează, zi după zi, transformându-se în rutină. Dacă rămân blocaţi într-un punct pe care nu îl pot schimbă măcar din când în când, spiritul lor moare, se ofileşte puţin câte puţin.

Liberatatea este lucrul de care au nevoie cu adevărat, precum şi abilitatea de a nu se simţi niciodată încorsetaţi. Graniţele şi limitele nu vor avea loc niciodată în lumea unui Săgetător. Aceştia sunt exploratori şi au nevoie de foarte mult spaţiu pentru a respiră şi explora lumea.

Săgetătorii au nevoie să fie capabili să se ridice şi să se mişte, oricât de puţin ar fi. Alergatul este ceea ce fac ei cel mai bine, deoarece statul jos prea mult nu funcţionează niciodată bine pentru ei. Au nevoie de stimulare. Până şi ceva simplu precum să se urce în maşină şi să conducă preţ de câteva minute, fără o destinaţie anume, îi face să se simtă bine. Fiorul dat de căutarea permanentă a necunoscutului îi linişteşte întotdeauna.

Un alt detaliu de reţinut este că ideogramă pentru Săgetător este un centaur. Această este o creatură magică, jumătate om, jumătate cal. Un Săgetător are nevoie să se ridice şi să îşi pună la treaba picioarele, aşa cum o face un cal. Acesta este semnul care se simte cel mai bine alergând pe distanţe lungi, simţind cum îi bate vântul în par.

Când vine vorba despre relaţii, Săgetătorul este mai curând un semn complex, în mod special pentru cei care caută conexiune eternă. Adevărul secret este că devotamentul poate deveni un gând copleşitor pentru un Săgetător. Nu e vorba că nu sunt capabili de aşa ceva, ci doar că au nevoie de suficient de mult spaţiu pentru a respiră, de-a lungul întregului proces. Unele persoane sunt dispuse să le ofere acest spaţiu, altele nu.

Liberatea este ceea ce are nevoie Săgetătorul, pentru a putea rămâne alături de cineva, pe termen lung. Încorsetarea lui îl va îndepărta. Ţineţi minte că libertatea nu este echivalentul promiscuităţii. Săgetătorii doar au nevoie de spaţii ample, pentru a lasă aventurierul din ei să iasă la suprafaţă. Indiferent că ne alăturăm călătoriei lui sau nu, Săgetătorul trebuie să ştie că are o portiţă de ieşire şi de a fi exploratorul care este, în fond.

Cheia inimii oricărui Săgetător este întocmai acea cheie care îi deschide poartă către libertatea de care are nevoie, oferindu-i posibilitatea de a fi spiritul expansiv ce îi oferă confort. Această libertate va fi cea care îl va întărâtă, de altfel, să se întoarcă mereu acasă. Deşi nu şut extraordinar de domestici, Săgetătorii îşi iubesc casele şi, cel mai adesea, se şi întorc la ele.

Ultimul element important într-o relaţie de lungă durata cu un Săgetător are de-a face cu viziunea. Dacă îi oferim acestui semn posibilitatea de a vorbi despre visele sale, ne putem conecta la inima lui mare. Să aibă pe cineva care îl ascultă şi care crede în el îl face pe Săgetător să se simtă complet, împlinit.

Lasă-l pe Săgetător să fie un spirit liber şi vei simţi iubirea să întorcându-se înzecit.