Vreme frumoasă, numai bună pentru plimbări

de Stiri Buzau Media

soareVineri avem vreme frumoasă și un pic mai caldă decât în restul săptămânii. Pe timpul zilei, temperatura va urca până la valoarea de 32°C, iar noaptea nu vor fi mai mult de 18°C.

Sâmbătă, 23 iulie, temperaturile caniculare se vor instala în Muntenia.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în vestul, sudul si sud-estul tării, izolat caniculară în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în nord-estul teritoriului si la munte, iar spre seară si noaptea în regiunile sud-vestice si izolat se vor semnala ploi de scurtă durată si, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane si în estul tării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade in nord si 35 de grade in sud (Lunca Dunarii).

Luni și marți, vremea se va mentine călduroasă, îndeosebi în vestul, sudul si sud-estul teritoriului, izolat caniculară în prima zi în Lunca Dunării. Probabilitatea de aparitie a manifestărilor specifice instabilitătii atmosferice va fi mai accentuată în sud-vestul, vestul si centrul tării.