Comunicat de presă al senatorului Dorin Bădulescu

de Stiri Buzau Media

Conferința de presă a domnului Tomac la Buzău, veritabila reiterare a unei zicale mai vechi cu în care câinele moare de drum lung….

În data de 20.02.2019 la sediul PMP s-a organizat o conferință de presă, ocazie cu care pseudoliderul formațiunii – Tomac și însoțitoarea sa din Galați, au găsit de cuviință să arunce din nou cu noroi in mine. Nici acum cei doi nu erau hotărâți dacă am plecat din PMP sau m-au exclus, deși am explicat cu diverse ocazii faptul că mi-am prezentat demisia pentru motive legate chiar de cei care susțineau altceva în fata presei. Ceea ce bănuiam de multă vreme s-a confirmat azi prin vizita celor două personaje la Primăria Buzău. În vara anului trecut, când am luat decizia încheierii protocolului de colaborare PMP-PSRO-ALDE pentru a unifica mișcarea de dreapta și centru dreapta la Buzău, am fost blamat și la adresa mea s-au proliferat în mediul intern tot felul de acuzații care în final m-au determinat să îmi prezint demisia din partid. Pseudoliderul Tomac, în încercarea de a mă determina să renunț la demers mi-a adus ca argument că voi fi ajutat de PSD. Adică mi se cerea să tac și să fac un joc de fațadă al opoziției. Nu înțeleg să fac jocuri ascunse, înțeleg doar că atunci când ești într-o formațiune politică trebuie să îți asumi o relație cu alte partide prin protocoale sau alianțe transparente. Acest lucru pe mine m-a costat deoarece mi-am dorit transparența prea mult pentru gradul de acceptabilitate al pseudoliderului care aruncă azi cu noroi.

Pentru a arata ca spusele celor doi sunt doar pure invenții precizez ca partidul pe care dânșii cu onoare îl duc in afara preferințelor de minim 5% a electoratului, în județul Buzău se obținuse la alegerile locale din 2016 un procent cu puțin peste 1%. După ce am depus eforturi mari împreună cu echipa din care făceam parte, în numai două luni, la alegerile parlamentare Buzăul a obținut un procent apropiat de 8%, cu mult peste media naționala a partidului, fiind organizația cu cea mai mare creștere din tara. Această organizație la momentul când mi-am prezentat demisia se afla pe locul 2 în sondaje la nivelul județului. Mi-aș dorit ca acești doi “performeri politici” să se poată lauda cu propriile lor realizări și aștept cu mare interes scorul ce va veni la următoarele alegeri.

Senator Dorin Valeriu Bădulescu