Dan Bucura: Dragi români, asta e politica mioritică și ăștia sunt jucătorii

de Stiri Buzau Media

Dan Bucura –   opinii

Aseară, Ludovic Orban a încercat o diversiune politică ieftină! Nu i-a ieșit deloc!

Fostul șef PNL a încercat să înfiereze cot la cot cu românii de rând guvernarea din ultima vreme și să reproșeze promovarea pe funcții înalte a unora abia înregimentați politic, lovind direct în Nicolae Ciucă. A fost un gest de ipocrizie maximă. De ce? Fiindcă fix asta a făcut și el..

1 – Când l-a adus în partid pe Rareș Bogdan, punându-l în capul listei la europarlamentare, cum a fost? A fost bine că v-ați folosit de Rareș ca să vă tragă lista la vrea aia, domnule Orban?

2 – Când ați promovat cohorte de anonimi sau oameni care nu aveau niciun istoric liberal a fost bine? Violeta Alexandru, Pavel Popescu, Cristian Băcanu, Monica Anisie, Ionel Dancă? V-ați folosit de toți, știind clar că niciunul nu vă amenința postul. Atunci era bine?

3 – Pe Cîțu și pe Ciucă tot Orban i-a scos pe scena mare, în fața românilor, spunandu-ne că sunt niște oameni extraordinari, profesioniști desăvârșiți în care putem avea încredere. Acum nu mai sunt buni?

Dragi români, asta e politica mioritică și ăștia sunt jucătorii. Azi vă spun una, mâine o sucesc la 180 de grade și tot pe voi ar fi în stare să vă scoată vinovați, că n-ați înțeles! În 24 de ani de presă, eu i-am văzut pe toți. Le-am luat „pulsul” tuturor. Și vă pot spune că e a naibii de adevărată vorba aia: „Toți o apă și-un pământ…”

PS: inclusiv povestea cu demisia din PNL e tot un truc ridicol al lui Orban. Omul a ieșit de tot din cărți acolo, iar acum vrea să dea impresia românilor că se delimitează de monstrul pe care taman el l-a creat și girat. N-o să-i iasă! Ghinion, vorba unui clasic…

 

Știri despre: , ,