Partidul lui Orban a fost lansat la Buzău

de Stiri Buzau Media

Partidul lui Ludovic Orban, Forța Dreptei, a fost lansat și la Buzău! Evenimentul a avut loc, joi, în municipiul Buzău, la sediul formațiunii, de pe strada Ostrovului. Au fost prezenți atât liderul partidului, Ludovic Orban, cât și Antonel Tănase, președintele organziației București a Forței Dreptei, dar și deputații Ionel Dancă și  George Ionescu.

Ludovic Orban, a declarat că partidul a apărut pe scena politică a țării după ce Partidul Național Liberal a decis să abandoneze electoratul de dreapta, alegând să guverneze alături de PSD. Și ceilalți lideri ai Forței Dreptei, prezenți, joi, la Buzău, au ținut să își exprime convingerea că noul partid va deveni o opțiune serioasă pentru electoratul de dreapta din România.

Ludovic Orban, prezent de foarte multe ori la Buzău, în vizite efectuate în calitate de ministru al transporturilor, prim-ministru și președinte al PNL, consideră că județul are o pregnantă „amprentă  comunistă”, fiind condus, de peste 32 de ani, de către FSN și de continuatorii acestuia.

Președintele Forța Dreptei, Filiala Buzău, este inginerul Mihai Cristescu, fost lider al ALDE Buzău. Acesta a anunțat că organizația din Buzău a partidului este formată exclusiv din liberali buzoieni, foști membri ai PNL și ALDE.

Forța Dreptei a apărut pe scena politică românească la începutul acestui an. Membrii fondatori ai Forței Dreptei sunt, pe lângă Orban, parlamentarii care și-au dat demisia din PNL, cele mai cunoscute figuri fiind Ionel Dancă, Adrian Oros, Violeta Alexandru și Antonel Tănase.

Știri despre: ,