Deputatul Marcel Ciolacu: „Este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare”

de Stiri Buzau Media

Într-o postare pe contul său de facebook, liderul PSD Marcel Ciolacu, își arată dezamăgirea față de rezultatul obținut de partidul său la ultimele alegeri, fie că este vorba despre europarlamentare, fie că vorbim despre prezidențiale, turul unu și turul doi.

Felicitări tuturor românilor din țară și din străinătate care au înțeles cât de important este votul lor. Indiferent de opțiunile exprimate. Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România.

Vreau să îi felicit pe toți colegii mei din organizații, primari, președinți de consilii județene, simpli membri sau simpatizanți care au muncit extrem de mult în aceste luni de campanie. Mulțumiri speciale le adresez și buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna!

Rezultatele ne arată, însă, că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare.

Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte.

PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem!„, a scris deputatul PSD Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Numele liderului PSD Buzău, Marcel Cioalcu, este cel mai vehiculat pentru preluarea partidului, potrivit unor surse citate de presa centrală. Lucrurile s-ar putea clarifica astăzi, cel târziu marți în CEX.

Știri despre: