Invitație la standul buzoian din cadrul Târgului de Turism al României lansată de deputatul PSD, Ionela Dobrică

de Stiri Buzau Media

Buzăul, prezent la ediția de primăvără 2018 a Târgului de Turism al României, care se desfășoară în spațiile expoziționale B1 și B2, în perioada 22-25 februarie 2018, va fi promovat de un stand amenajat special de Consiliul Județean. În condițiile în care, județul nostru prezintă potențial turistic prin zonele încărcate de istorie, unice în țară și chiar în Europa, deputatul PSD, Ionela Dobrică îi invită pe turiști să viziteze standul buzoian.

[bs-quote quote=”Vă invit să vizitați standul județului Buzău de la Târgul de Turism al României. Veți avea ocazia să aflați mai multe despre atracțiile unice pe care le are județul nostru: Vulcanii Noroioși, așezările rupestre, Focul Viu, ce sunt Trovanții sau care sunt cramele cu cele mai aromate vinuri. Pe buzoieni îi găsiți la Romexpo, standul 06a/Pavilion B1, până duminică, 25 februarie. Vă așteptăm! Și cine știe? Poate ne vedem la Buzău! ” style=”default” align=”center” author_name=”Ionela Dobrică” author_job=”deputat PSD Buzău” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

Vizitatorii standului vor primi pliante și broșuri cu oferta turistică și vor avea ocazia să deguste produse tradiționale buzoiene: cârnați de Pleșcoi, babic, covrigi de Buzău. Totodată, ei vor avea parte și de surpize pregatite de meșterii tradiționali buzoieni și de amsamblurile folclorice.