Ion Marin, la un pas de excluderea din PMP

de Stiri Buzau Media

toma-marinDupă ce astăzi a votat alături de PSD proiectele de hotărâre propuse de primarul Constantin Toma în timp ce colegii săi și reprezentanții PNL au părăsit sala în semn de protest, consilierul local PMP Ion Marin este la un pas să fie exclus din partid. Conducerea PMP Buzău a anunțat că a demarat procedurile de ridicare a sprijinului politic pentru fostul comandant al Poliției.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Buzău din data de 13 septembrie, desfăşurată în condiţii ilegale, având în vedere modul de convocare şi de informare a consilierilor, a oferit opiniei publice dovada categorică a faptului că Ion Marin, consilier local al PMP Buzău, s-a vândut cu totul intereselor grupului infracţional reprezentat de primarul PSD Constantin Toma. Domnul Ion Marin a luat act de strategia publică a PMP legată de şedinţa de astăzi, dar a ales să dea cărţile pe faţă şi să arate întregii opinii publice caracterul sau de slugă în faţă intereselor ilegitime ale unui primar penal, cercetat de justiţie pentru escrocheriile financiare pe care le-a făcut, cercetat de DNA pentru abuzurile pe care le face, cercetat de ANI pentru că a minţit în mod flagrant la întocmirea declaraţiei de avere.
PMP este cea mai importantă voce a opoziţiei buzoiene pentru că a decis să demaşte caracterul penal al acţiunilor primarului PSD Toma Constantin şi consecinţele grave pe care acţiunile sale le au asupra buzoienilor. Buzoienii nu vor permite niciodată ca sute de oameni din Poliţia Locală să fie trimişi pe drumuri, că Parcul Crâng să intre în vizorul falimentar al acestui primar devenit în doar două luni de zile infractor.
Pentru motivele arătate mai sus, PMP Buzău va declanşa procedurile de excludere din partid a domnului Ion Marin“, se precizează într-un comunicat de presă al PMP.