Nicolae Ciucă, propus de PNL ca premier

de Stiri Buzau Media

Nicolae Ionel Ciucă , premier PNL!

Este propunerea Partidului Naţional Liberal pentru cea mai bună variantă de premier gata să preia frâiele unei țări cu un sistem de sănătate în colaps din cauza pandemiei Covid19! România are nevoie de forță, având în vedere contextul pandemic.

România are nevoie de un strateg, un specialist, un om cu expertiză în situații de criză, un om capabil să adune la aceeași masă experți, medici, oameni de stat, personalități pregătite să genereze o soluție pentru revenirea rapidă la normalitate.

Nicolae Ciucă, actualul ministru al apărării naționale, un om cult, foarte bine pregătit profesional, un om care se numără printre cei care fac parte din elita României, o personalitate de care politica românească avea nevoie și poate singurul om capabil astăzi să se impună și să întărească pe cale diplomatică discuțiile cu statele membre care oferă sprijin european pentru ieșirea din criza de sănătate.

***

Propunerea lui Florin Cîţu pentru nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier a fost agreată la nivelul echipei PNL care garantează astfel cea mai bună variantă de premier capabil să adune o majoritate parlamentară ce va susține noul cabinet.