PSD Buzău: Victor Vasile – o nouă direcție pentru comuna Țintești

de Stiri Buzau Media

Cu o experiență vastă în sectorul privat și cu sprijinul echipei PSD Buzău și al primarului Municipiului Buzău, Constantin Toma, Victor Vasile este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Țintești.

Prin intermediul proiectelor de modernizare și dezvoltare a serviciilor publice, îmbunătățirea infrastructurii și investiții în educație, Victor Vasile vizează să aducă o schimbare reală în viața locuitorilor. Vine în fața alegătorilor cu o echipă pregătită, formată din consilieri cu educație solidă și pregătire profesională, oameni din toate satele comunei, care împărtășesc aceeași viziune și determinare în ceea ce privește dezvoltarea și bunăstarea comunității.

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, spune că are toată încrederea în Victor Vasile și echipa sa: „Pe Victor îl cunosc de când era copil, pentru că familia lui locuia la doar două case de-a mea. Am toată încrederea că împreună cu Victor și echipa sa, formată din oameni din toate satele comunei vom reuși să facem din comuna Țintești un loc în care să-ți fie drag să locuiești.”

În momentul de față în comuna Țintești sunt în implementare mai multe proiecte, precum: înființarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, a rețelei de distribuție a gazelor naturale eficientizarea sistemului de iluminat public, dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a școlilor și construcția unei săli de sport la Școala Gimnazială Pogonele.

Victor Vasile are în vedere, în viitor, proiecte complexe pentru dezvoltarea comunei Țintești. El are în plan reabilitarea clădirii ce găzduiește cabinetele medicale și de asistență socială, renovarea școlilor din Maxenu și Pogonele, modernizarea infrastructurii rutiere, amenajarea unui teren multifuncțional pentru promovarea activității sportive și recreative sau reabilitarea căminului cultural din Maxenu.

Alături de echipa sa, candidatul PSD la Primăria comunei Țintești, își asumă, cu responsabilitate, implementarea și raportarea acestora către cetățenii comunei, pe măsură ce vor fi realizate.

Lista candidaților la consiliul local al comunei Țintești

Victor Vasile- inginer mecanic

Cristinel Moise- inginer

Ionuț Laurențiu Barac- inginer

Mugurel Ionuț Voicu- inginer

Ion Vișan- prelucrător produse metalurgice

Gheorghe Șerban- instalator

Mihai Aurelian Tudor- lăcătuș

Ionuț Ciprian Stroe- inginer

Niculina Elena Oprea- economist

Ștefan Florin Lazăr- economist

Marian Mădălin Anghel- lucrător construcții

Ștefan Poenaru- vopsitor auto

Gigel Sorin Ralea- inginer

Nicoleta Corina Alexe- profesor

Răzvan Valentin Murgoci- electrician auto

Nicolae Damian- mașinist

Aurel Gomoescu- tehnician

PSD Buzău

Știri despre: , ,