Sorin Grindeanu, președintele CJ Timis, propus premier de PSD

de Stiri Buzau Media
imageresizeSorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru funcția de premier, a anunțat liderul social-democraților, Liviu Dragnea.
Sorin Mihai Grindeanu a fost ministru al Comunicatiilor in guvernul Ponta si este actualul presedinte al Consiliului Judetean Timis.

A fost deputat PSD de Timis. A fost membru in Comisia de control a SRI din Parlament in perioada februarie 2013 – decembrie 2014.  In perioada 2008-2012 a fost viceprimar al Timisoarei.

In 2013, Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională în domeniul Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine Publică – Academia Naţională de Informaţii.

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică. Este membru PSD din noiembrie 1996, a deţinut mai multe funcţii în organizaţia judeţeană de tineret, iar în decembrie 2003 a devenit preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş, până în prezent fiind prim-vicepreşedinte de filială, lider al PSD Timişoara, iar duminică a fost desemnat preşedinte interimar al PSD Timiş.