ALEGE IMAGINEA CARE TE ATRAGE CEL MAI MULT ȘI AFLĂ LUCRURI SURPRINZĂTOARE!

de Stiri Buzau Media

teste-cu-imaginiUrmatorul test online este foarte rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi imaginea care te atrage cel mai mult. Rezultatul este unul surprinzator!

Acest test online se bazeaza pe imagini. Regula este cat se poate de simpla! Priveste pentru cateva secunde imaginile, apoi alege-o pe cea preferata.

Acum cauta descrierea pozei alese de tine si vezi ce spune despre personalitatea ta.

1. Iubesti libertatea.

Libertatea este importanta pentru tine si nimic nu ti se pare mai dificil ca atunci cand esti „legat” de cineva. Din acest motiv iti schimbi jobul sau domiciliul destul de des, mai ales ca ideea de a sta intr-un singur loc te enerveaza la culme.

In alta ordine de idei, pentru ceilalti esti mereu vazut ca o gura de aer proaspat.

2. Independent si neconventional.

Stilul tau de viata este unic. Nu te iei dupa multime, ba dimpotriva cauti sa traiesti in concordanta cu ideile proprii, chiar daca asta inseamna sa mergi contra curentului. Ai o latura artistica si tanjesti dupa libertatea spiritului.

Nu mai gasesti pe cineva ca tine, asa ca nu te mai chinui sa te compari cu altii.. Traieste dupa bunul plac!

3. Sensibil si reflectiv

Te simti bine petrecand ore intregi singur, cu tine si gandurile tale si rareori te plictisesti. Nu iti plac oamenii superficiali si preferi sa stai izolat in loc sa discuti cu cineva banal.

Relatiile cu prietenii sunt puternice, iar asta iti da echilibrul de care ai nevoie. Iubesti cu toata inima, insa nu il poti ierta pe cel care iti insala increderea.

4. Cu picioarele pe pamant si incantator.

Ai un farmec aparte, iar cei din jur te admira pentru ca pari sa ai tot ce-ti trebuie.

Traiesti cu ambele picioare ancorate bine in pamant si, in timp ce altii isi complica existenta cu „ce-ar fi” sau „daca”, tu stii bine cum merg lucrurile. Urasti superficialitatea si esti sceptic atunci cand vine vorba de schimbarea trendurilor.

5.Profesionist adevarat.

Tu ai controlul asupra vietii tale si pui mai putin seama pe noroc si mai mult pe actiunile tale. Rezolvi problemele in mod practic si eficient.

Ti se da multa responsabilitate la locul de munca intrucat oamenii stiu ca pot sa se bazeze pe tine. Esti un adevarat lider si un bun organizator, astfel ca, chiar daca lucrezi in echipa, cei din jur ar trebui sa asculte mai atent indicatiile tale.

6. Sociabil dar in acelasi timp discret.

Ai o eleganta aparte, fara varsta, de genul lui Audrey Hepburn. Reusesti sa iti faci prieteni cu usurinta, insa in acelasi timp te declari o fire independenta.

Din cand in cand iti place sa te rupi de toate si sa stai singur. Ai un scop puternic in viata si apreciezi tot ce ti se ofera pe parcurs.

7. Cultivat si clasic.

Esti genul de om care apreciaza lucrurile pe care banii nu le pot cumpara: o conversatie buna, idei originale, muzica si arte. Rar se intampla sa ramai fara grai si reusesti sa iti controlezi foarte bine emotiile.

Calm, logic, dar totusi plin de compasiune, ramai ancorat in principii „old-fashion”, ceea ce te face un adevarat gentleman/o adevarata lady.

8. Sensibil si spiritual.

Esti foarte sensibil si spiritual. Refuzi sa vezi viata doar dintr-un punct de vedere rational. Ai o intuitie grozava si totodata te increzi in propriile instincte. Trebuie sa ai mereu vise care sa te inspire, altfel nu poti fi fericit.

Lucrezi mereu sa te imbunatatesti, iar astfel faci lumea sa fie mai buna, in doze mici. Al saselea simt este foarte dezvoltat in cazul tau, asa ca ai mai mare incredere in el.

9. Dinamic si stralucitor.

Esti omul de pe ringul de dans. Iti asumi mereu riscuri in schimbul a unor experiente interesante si variate. Rutina parca te paralizeaza, iar statul la birou pentru 9 ore iti distruge sufletul si entuziasmul.

Vrei sa ti se ofere aceleasi sanse in viata, iar personalitatea ta colorata poate sa inveseleasca chiar si cel mai posomorat om. Nu uita totusi: calatoria este mai importanta ca destinatia.

ampress.ro