Din luna martie, se dă startul lucrărilor de asfaltare în municipiul Buzău

de Stiri Buzau Media

Primăria Buzău a semnat săptămâna trecută, contractul de finanțare pentru  cele cinci  loturi, adică 43 de străzi rămase neasfaltate, urmând ca din martie să fie demarate efectiv lucrările de asfaltare. Totodată, șefii Palatului Comunal au semnat contractul pentru achiziționarea unei stații de asfalt modern. Ei speră ca în acest fel, dacă vor dispune și de fondurile bănești necesare, să se lucreze în paralel și la asfaltarea celorlalte străzi din oraș. În același timp, se mai are în vedere realizarea unui amplu proiect privind refacerea trotuarelor de ambele părți ale intrării dinspre bariera Ploiești.

[bs-quote quote=”Această lucrare fiind mai amplă, pentru că va include și amenajarea practic a primei piste pentru biciclete , de 1125 m, dar și efectuarea lucrărilor de introducere în subteran a rețelelor aeriene de comunicație și electrice din acea zonă. Aceste lucrări, împreună și cu multe altele pe care le vom face în zona Cimitirul Eroilor ne vor permite să ne prezentăm așa cum se cuvine cu ocazia sărbătoririi în 17 mai a Centenarului Marii Uniri. ” style=”default” align=”center” author_name=”Constantin Toma ” author_job=” primarul municipiului Buzău” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

Imediat după votarea bugetului local șefii Primăriei Buzău vor semna contractul pentru încă 12 platforme îngropate de gunoi, lucrările fiind realizate în paralel cu amenajarea parcarilor și locurilor de joacă din zonele respective.