Femeile diabolice în funcţie de zodiac

de Stiri Buzau Media

Cu siguranţă vi s-a întâmplat să întâlniţi în viaţă femei-îngeri şi femei-demoni. Astăzi, vom vorbi despre cele din urmă, întrucât acest gen de femei sunt mai la tot pasul în jurul nostru(fie în persoana soacrelor, a cumnatelor, a şefelor sau chiar a colegelor de muncă).

Femeile de foc

Sunt de temut sau cel puţin aşa stăruie să pară. Dar, cu toate astea nu sunt deloc periculoase. Cea mai mare dorinţă a lor e să fie independente. De aici se trage şi marea lor slăbiciune.

Femeia Berbec – se arată încântată de propria ei persoană. Adeseori preferă să se dea drept un psiholog. Cu rivalele ei nu discută despre viaţa ei intimă, în schimb, le accentuează mereu defectele. Adoră să primească complimente.

Femeia Leu – de obicei, moare de invidie atunci când cineva reuşeşte mai bine decât ea în viaţă. Este foarte guralivă, iar ca să strălucească mereu, se înconjoară cu oameni mărunţi, slabi de caracter şi mult mai proşti decât ea, astfel încât ea să fie buricul pământului pentru ei şi pentru restul. Cu rivalele sale luptă fără perdea. Atacă pe neprins de veste. Adoră ca subalternii ei să o respecte, să o ajute şi să nu o contrazică niciodată.

Femeia Săgetător – cu uşurinţă încalcă regulile stabilite în comunitate. Cel mai bine îi reuşeşte să cucerească bărbaţii naivi, dându-se drept o persoană modestă, înţelegătoare, bună la suflet. Cu rivalele sale luptă punându-şi în mişcare înţelepciunea şi cunoştinţele pe care le posedă. Ca să o cucereşti, pune în aplicare imaginaţia, astfel încât să o laşi cu gura căscată. Devine furioasă, când cineva pretinde că e mai bun decât ea.

Femeile de Aer – sunt ca şi fluturii prinşi în pânzele păiangenului. Răutatea lor e rezultatul unei vieţi nefericite, unui destin supărăcios, neplăcut şi a emoţiilor negative adunate în sufleţel de-a lungul anilor.

Femeia Gemeni – calcă peste oricine, indiferent de statut şi de autoritatea persoanei, dă palme în stânga şi în dreapta, după propriul chef. Cu rivalele ei devine foarte agresivă, poate să înjure şi chiar să lovească. Răutatea şefilor o neutralizează cu o glumă reuşită, iar dacă vede că ţi-e frică de ea – până nu te face praf, nu se lasă.

Femeia Balanţă – se consideră un maestru al intrigii. Creativă, inteligentă, n-are frică de rivalele ei. Are mereu impresia că cineva îi râvneşte fericirea. O poţi îmbuna cu cadouri şi complimente. Deseori inventează lucruri ca să câştige încrederea cuiva.

Femeia Vărsător – ca ea mai rar găseşti. E o persoană care ţine la libertatea ei şi nu suportă în nici un caz glumele făcute pe seama ei sau adresările vulgare. Evită certurile. Şefii îi atrage de partea ei cu ajutorul vestimentaţiei sale cochete, a felului în care începe şi sfârşeşte o discuţie.

Femeile de Apă – sunt cele mai periculoase doamne ale zodiacului. Sunt romantice şi sexy, iar arma lor de bază e erotismul.

Femeia Rac – persoanelor din anturaj adesea le pare un îngeraş. E o fată sentimentală, sensibilă, uşor de rănit. Comunică uşor cu cei din jur, iar asta o avantajează în viaţă. Pentru a urca în plan profesional e în stare să calce peste oameni. Şi-n dragoste e la fel. Poate oricând să fure un bărbat străin, fără pic de ruşine. Se ceartă des cu rivalele ei, iar dacă apar neînţelegeri – e de dorit să nu-i mai apăreţi în cale, căci nu se ştie de ce e în stare.

Femeia Scorpion – sexy şi inteligentă, dar lipsită de romantism. Atrage bărbaţii ca un magnet. E foarte zgârcită şi mercantilă. Adoră ca lumea să fie de accord cu fiece cuvânţel de-al ei.

Femeia Peşti – are capacităţi hipnotice, inteligenţă şi sensibilitate. Acestea sunt părţile ei forte. Cât priveşte părţi alabe – este instabilă: ba e rea, ba bună …Adoră dreptatea şi oamenii oneşti. Nu admite ca cineva să-i încalce legile.

Femeile de Pământ – sunt firi liniştite şi lenoase. Adeseori gândesc filozofic.

Femeia Taur – e o adevărată colecţionară. Adună diverse lucruri: tablouri, cărţi, bani, bărbaţi. Principalul ei scop în viaţă e să ducă un trai liniştit, lipsit de griji. Ca să-i câştigi prietenia, cel mai bine ar fi să-i lauzi copii, să te minunezi de ei.

Femeia Fecioară – are limbă de viperă şi e un adevărat uragan. Distruge tot ce nu-i făcut de mânile ei şi manipulează pe toată lumea. Ca să-i câştigi încrederea trebuie să fii exemplar în toate şi să-i asculţi toate sfaturile şi necazurile din familie.

Femeia Capricorn – e o distrugătoare de neîntrecut. Dar din fericire, astfel de femei nu rămân mult timp libere, ca să-şi facă de cap după bunul plac. E o fire gospodăroasă, iar cu asta plictiseşte uneori. Adoră să fie distrată cu istorioare, bancuri, ceva nostim.