Metalul Buzău, în fața celui mai important meci al sezonului

de Stiri Buzau Media

Șansă istorică pentru Metalul Buzău, în ultima etapă a primei părți a campionatului Ligii a 3-a de fotbal! O victorie, mâine, în meciul de pe sinteticul din Crâng cu CS Făurei, duce echipa buzoiană în play-off, adică între cele patru echipe care, pe formula tur-retur-tur luptă pentru primele două locuri, de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a!

Oțelul Galați și CSM Focșani au deja adjudecate două dintre cele patru bilete de play-off, astfel că ultima etapă a sezonului regulat va stabili cine le va primi pe celelalte două. Cu o victorie cu Făureiul lui Bănel Nicoliță, Metalul Buzău va merge automat în play-off, chiar de pe locul 3, plecând de la premisa că Aerostar nu se va încurca pe terenul celeilalte echipe din Bacău, Dinamo, dar nici nu va recupera din golaverajul de +9 în avantajul buzoienilor.

Într-un alt scenariu, însă mai degrabă SF, Metalul Buzău sau Aerostar Bacău ar putea rata play-off-ul dacă vor pierde sâmbătă, iar Sporting Liești se va impune pe teren propriu cu CSM Focșani!

Știri despre: ,