Metalul Buzău, calificare cu mari emoții în runda finală a barajului de promovare!

de Stiri Buzau Media

Calificare pe muchie de cuțit pentru Metalul Buzău, în runda decisivă a barajului de promovare în liga a 2-a. Trupa buzoiană s-a impus, sâmbătă, cu emoții, pe teren propriu, în fața celor de la FC Bacău, după loviturile de departajare.

După înfrângerea din prima rundă, cu 1-0, de la Bacău, buzoienii au intrat pe teren deciși să întoarcă rezultatul și să să-și asigure calificarea în actul final al barajului de promovare. Metalul a deschis scorul destul de rapid, în minutul 23, prin Valentin Robu, dar bucuria suporterilor buzoieni n-a durat prea mult. După numai 7 minute, băcăuanii au reușit să egaleze prin Burlacu. Din fericire, echipa buzoiană nu a resimțit șocul egalării și a punctat din nou, după alte 5 minute, prin același Valentin Robu.

În repriza a doua, ambele echipe au jucat extrem de prudent, iar tabela a rămas neschimbată: 2-1. Nici cele 30 de minute de prelungiri, nu aau adus vreun gol și astfel s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Norocul a fost de partea buzoienilor care s-au impus, în final, cu 6 la 5.

În urma acestui succes, Metalul Buzău s-a calificat în ultima rundă de baraj, în care vor întâlni fosta colegă de serie, CSM Focșani. Vrâncenii au remizat pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți, după ce, în tur, câștigaseră, cu 2 la 0. Partidele cu CSM Focșani sunt programate pe 1 iunie, în deplasare, și pe 5 iunie, la Buzău.