Prețuri piperate, de sărbători, în cabanele din județul Buzău

de Stiri Buzau Media

Nu doar în locațiile ­re­nu­mite din țară vor fi prețuri piperate de sărbători, ci și la cabanele din zona Buzăului.

Astfel, în perioada Crăciunului, la Măgura, pentru trei nopți, un cuplu va plăti 1.742 lei pentru a sărbători Crăciunul la o pensiune din zonă.

Nici la Monteoru prețurile nu sunt mici. În perioada 24-27 decembrie, doi adulți vor plăti 2.000 de lei pentru a petrece Crăciunul la o pensiune. De asemenea, în aceeași zonă sunt și pensiuni care oferă prețuri mai mici pentru ­peri­oada menționată. În funcție de serviciile oferite, prețurile pot pleca și de la 564 lei. Pentru trei nopți la un hotel în această zonă, cu mic dejun inclus, buzoienii vor scoate din buzunar 1.140 lei.

În Nehoiu, o vilă cu trei dormitoare poate fi închiriată la prețul de 2.539 lei, pentru trei nopți, în perioada Cră­ciunului.

La Gura Teghii, prețurile încep de la 738 lei și pot depăși 1.000 lei pentru trei nopți de cazare, în cazul unui cuplu.

În cazul în care buzoienii vor să petreacă noaptea de Crăciun la un restaurant cu specific românesc din Pietroasele, pentru o masă de Crăciun vor scoate din buzunar aproximativ 600 lei.

Pentru un revelion la o vilă din Sărata Monteoru, în perioada 30 decembrie-2 ia­nuarie, doi adulți vor plăti 1.125 lei, cu mic dejun inclus. Cei care vor să petreacă noaptea dintre ani într-o cabană, vor scoate din buzunar 10.051 lei pentru o căsuță cu trei dormitoare și un living.

 

Știri despre: ,