Secretul lui Zorillo, prima parodie cinematografică românească a tuturor timpurilor, în exclusivitate la Happy Cinema pe 8 martie

de Stiri Buzau Media

Supercomedia Secretul lui Zorillo, cu Văru Săndel, Alin Panc, Iulian Ilinca (a.k.a. Frankfurt) și Cosmin Seleși în rolurile principale, este din 8 martie în avanpremieră doar în rețeaua Happy Cinema.

Secretul lui Zorillo ne poartă în vremuri imemoriale, când dacii sunt ameninţaţi de invazia romană. Conduşi de însuşi Zamolxis, dacii pun la punct ultimele pregătiri pentru planul lor secret, care ar putea schimba soarta lumii. E vorba de călătoria spre jumătatea întunecată a lunii, unde ar trebui să pună mâna pe cristalul eteric. Dar lansarea navetei prin programul lor spaţial mai are nevoie de ceva: capturarea unei ființe ce poartă vibraţia magică secretă, şi anume pârșul argintiu tărcat cu blana scurtă, care îşi face apariţia doar o dată pe an, într-o noapte de vară cu lună plină. Curajoşii Zorillo, Zdrelos şi Bezmetis primesc misiunea să prindă pârşul, doar că cei trei eroi se vor lovi de o mulţime de obstacole.

Premiera națională a filmului va avea loc pe 22 aprilie, dar de ce să aștepți până atunci să afli dacă cei trei eroi își vor îndeplini misiunea? Proiecții în mare secret și în exclusivitate vor avea loc în rețeaua Happy Cinema pe 8, 24 și 31 martie și pe 7 și 14 aprilie.

 În film mai joacă Dorian Popa, Laura Cosoi, Lora, Florin Busuioc, Gabriel Coveșeanu, Dana Săvuică și mulți alții.

Program & bilete: www.happycinema.ro

În plus, pe www.play.happycinema.ro poți viziona GRATUIT Zorillo – Ză Bighining,

prequel-ul* supercomediei Secretul lui Zorillo!

*prequel = cuvânt de origine dacică, însemnând „înainte de”.

 HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.

Știri despre: