Termenul de realizare a lucrărilor la Podul de la Vadu Pașii nu va fi depăşit

de Stiri Buzau Media

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a declarat că instituția a plătit din fonduri proprii lucrările la podul de la Vadu Paşii, înlăturând orice impediment pentru bunul mers al şantierului. Prin urmare, constructorul a primit toţi banii, deși, la finele anului 2017, Ministerul Dezvoltării nu a mai plătit lucrările care au fost deja efectuate. Sumele achitate urmează să fie recuperate de Consiliul Județean, în cursul acestui an. Totodată, conducerea instituției a dat asigurări că termenul de realizare a obiectivului nu va fi depăşit, dacă ținem cont de faptul că, până acum, vremea a permis efectuarea lucrărilor.

[bs-quote quote=”Aceste sume au fost plătite din banii proprii ai Consiliului Județean, bani pe care noi o să-i recuperăm în cursul acestui an de la Ministerul Dezvoltării. Surprinzător pentru unii și îmbucurător pentru noi este că lucrările de la Podul de la Vadu Pașii sunt destul de avansate. Probabil că atât noi cât și constructorul am avut puțin noroc cu vremea care i-a lăsat astfel să facă lucrări la acest obiectiv.” style=”default” align=”center” author_name=” Petre Emanoil Neagu” author_job=” președintele Consiliului Județean Buzău” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

Dacă lucrările se vor menține în același ritm alert, atunci sunt şanse ca Podul de la Vadu Paşii să fie finalizat chiar mai repede decât s-a stabilit prin licitaţie, anume în 24 de luni.