VINO LA HAPPY CINEMA ȘI AI POPCORN CU 1 LEU

de Stiri Buzau Media

Vești excelente pentru cinefilii care viziteaza Happy Cinema în această săptămână!

Între 8 și 13 februarie, fiecare bilet cumpărat online pe site-ul www.happycinema.ro oferă posibilitatea de a achizitiona și o pungă de popcorn, platind doar 1 leu. Nu mai sta pe gânduri și hai la film!

Programul săptămânii include filmele de acțiune Moonfall, Omul Păianjen: Niciun drum spre casă sau Tabăra, drama Miracol sau animațiile Belle și Clifford: marele câine roșu. Comedia romantică Mărită-te cu mine, care îi are în rolurile principale pe Jennifer Lopez, Owen Wilson și Maluma, dar și Moarte pe Nil, ecranizarea după cartea scriitoarei Agatha Christie vor intra  de joi în programul cinematografului.

Iar veștile bine nu se opresc aici. Din 11 februarie, filmul Matrix: Renașterea poate fi vizionat platind doar 14 lei pe bilet, indiferent de zi sau oră.

Acum chiar nu mai ai nicio scuza să nu mergi la Happy Cinema, în Galleria Mall.

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.

 

Știri despre: , ,