Accident cu victime la Gura Teghii

de Stiri Buzau Media

Ieri, în jurul orei 17:30 salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu au intervenit cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare și prim ajutor la un accident produs pe râul Bâsca Mare, punctul de trecere Gura Milii, în apropierea localității Varlaam.

Din primele date culese de la fața locului, accidentul s-a produs in timp ce 3 persoane încercau trecerea apei curgătoare pe o punte de lemn, cu un utilaj agricol (tractor cu remorcă), moment în care aceasta a cedat sub greutate, astfel cei 3 căzând în albia râului de la o înălțime de aproximativ cinci metri.

După sosirea la fața locului, pompierii au actionat pentru evaluarea și extragerea victimelor din zona cu pricina, folosindu-se diferite sisteme și frânghii pentru aceasta, dată fiind zona greu accesibilă.

În urma evenimentului au rezultat 3 victime, dintre care una decedată, ce prezenta traumatisme incompatibile cu viața, o cea de a doua persoană în stare foarte gravă, preluată de elicopterul SMURD, iar cea de-a treia în stare gravă, preluată de către ambulanța SMURD și transportată în cadrul UPU Buzău.

Poliția a preluat cazul, efectuând în continuare cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs evenimentul.

Știri despre: ,