UPDATE Accident grav pe E85, la intrare în Mărăcineni

de Stiri Buzau Media

accident (1)

UPDATE În urma accidentului, un tânăr de 24 de ani, din Vrancea, a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Acesta oprise camionul pentru a ajuta pasagerii din autoturismul de SV. Alte cinci persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Este vorba despre o femeie de 47 de ani, aflată în Skoda, fiica acesteia, de 24 de ani, precum și despre trei tineri care, de asemenea, opriseră mașinile pentru a ajuta familia din Suceava. Toți au fost izbiți în plin de o mașină cu număr de Buzău, condusă de un bărbat de 35 de ani din Bacău, care a pierdut controlul direcției și a derapat.

 

UPDATE În accident au fost rănite, se pare, 6 persoane. Un conducător auto din Suceava nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat, a intrat într-un mal de piatră de pe marginea drumului și s-ar fi răsturnat. În zonă au oprit 3 mașini, iar șoferii și pasageri din aceste autoturisme au sărit în ajutor persoanelor din mașina răsturnată. La un moment dat un alt autoturism a derapat și a intrat în plin în persoanele aflate pe șosea. Se pare că una dintre victime nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

 

Eveniment rutier grav produs vineri dimineață, în jurul orei 06:38, la intrare în localitatea Mărăcineni, dinspre Poșta Câlnău. Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului dintre acestea 4 persoane ar fi fost rănite. Circulaţia rutieră pe DN2 E85 Buzău – Râmnicu Sărat se desfășoară alternativ, dirijat de către polițiștii rutieri.