Vasile Săcuiu: Alegeți continuitatea și progresul pentru comunitatea noastră!

de Stiri Buzau Media

Dragi cetățeni,

Vă îndemn să veniți la vot și să alegeți continuitatea și progresul pentru comunitatea noastră. În calitate de primar în funcție, am muncit neîncetat pentru a dezvolta și implementa proiecte de infrastructură menite să îmbunătățească semnificativ calitatea vieții și nivelul de trai al fiecăruia dintre noi.

Aceste proiecte, care se află deja în finanțare și execuție, vor transforma comunitatea noastră într-un loc mai bun pentru toți. Fie că este vorba de înființarea rețelelor de apă și canalizare, de modernizare și dotare a instituțiilor de învățământ, de dezvoltare a serviciilor sociale și a celor medicale sau de modernizare și eficientizare energetică a iluminatului public, toate aceste inițiative sunt gândite pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră și pentru a asigura un viitor prosper.

În ultima perioadă, am fost ținta unor informații și știri false lansate în mass media, menite să distragă atenția de la realizările noastre și să submineze încrederea în administrația locală. Vă asigur că aceste atacuri nu vor afecta cursul lucrărilor noastre. Vom continua să ne desfășurăm activitatea cu aceeași transparență și dedicare, iar toate aceste acțiuni defăimătoare au fost deja raportate instituțiilor abilitate, iar legea își va spune cuvântul.

Este momentul să facem un pas înainte împreună! Votul dumneavoastră este esențial pentru a continua proiectelor începute, pentru a asigura dezvoltarea comunității noastre. Am decis ca munca noastră să vorbească pentru noi. Suntem echipa care se bazează pe fapte, nu pe vorbe!

Cu respect și considerație,
Vasile Săcuiu

COD AEP: 21240002