De mâine, buzoienii sunt așteptați, cu mic, cu mare, în Drăgaică!

de Stiri Buzau Media

De mâine, 8 iunie, buzoienii de toate vârstele sunt așteptați în Drăgaică, cel mai mare și mai longeviv târg din țară.

Timp de 17 zile, până pe 24 iunie, începând cu ora 10:00, vizitatorii vor fi întâmpinați cu bucate tradiționale, un parc de distracții pentru copii, produse ale meșterilor populari, dar și cu muzică pentru toate gusturile: muzică populară, muzică de petrecere și șlagăre de neuitat.

Astfel, în fiecare seară, după ora 18.00, buzoienii vor putea asista la concerte incendiare suținute de artiști unul și unul, dar și de trupe de renume. Printre vedetele concertelor din Drăgaică se numără Carmen Șerban, Puya, Smiley, Raluka, Marcel Pavel, Horia Brenciu, Luminița Anghel, Pavel Stratan, Ducu Bertzi, Aurelian Temișan, Sanda Ladoși, Iris, Mandinga, Taraful Rutenilor, dar și Lăutarii lui Borgros. Nu vor lipsi nici îndrăgiți artiști buzoieni, de muzică pop, folk, dar și de muzică populară.

De asemenea, sâmbătă și duminică, 15-16 iunie, târgul Drăgaica va găzdui un eveniment deja tradițional dedicat muzicii populare: Festivalul „Benone Sinulescu”.

În acest an, prețul de intrare în tradiționalul târg din municipiul Buzău va fi de 3 lei de persoană, cu excepția copiilor sub 14 ani și a studenților, care vor putea intra gratuit. De intrare liberă vor beneficia și vizitatorii care vor purta ie, pe 24 iunie, când se sărbătorește, atât Ziua Drăgăicii, cât și a Iei.