Apel umanitar pentru salvarea unei tinere mămici și a gemenilor pe care urmează să-i nască

de Stiri Buzau Media

229771_576528195712965_1668472329_nEmilia Arsenachi, o tânără de 36 de ani, din Buzău, are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a supraviețui și pentru a putea aduce pe lume, cu bine, gemenii pe care-i poartă în pântec.

Emilia este în luna șasea și luptă pentru viața sa și a copiilor săi la Maternitatea Polizu din București, unde medicii fac eforturi pentru a o stabiliza astfel încât să poată în curând să fie supusă unei intervenții chirurgicale complicate. Tânăra mai are un copil de 2 ani care își așteaptă acasă atât mama cât și pe cei doi frățiori.

Tânăra buzoiancă a fost diagnosticată cu placentă Previa, uter cicatricial și invadare vezică sânge. Ea trebuie să treacă printr-o operație complexă, și are nevoie de sânge, pe care cei care doresc să o ajute pe ea să trăiască și pe cei doi copii să vină pe lume, îl pot dona la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău.

Emilia Arsenachi are grupa de sânge B3, RH pozitiv, iar buzoienii care doresc să o ajute trebuie să specifice numele ei în momentul în care se vor prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău, de pe strada Grigore Baștan nr.2.

“Salvarea celor trei ființe va fi cel mai scump dar adus de Moș Crăciun unui copil de doi ani. Picatura ta de sange poate salva trei vieti! Multumim din suflet!”, este mesajul Crucii Roșii către buzoienii care s-au mobilizat de fiecare dată exeplar pentru salvarea unei vieți.