Romeo Daniel Lungu: Astăzi, la Buzău, premierul României, Marcel Ciolacu, ne-a vorbit despre viziune, măsuri sociale cu impact real, proiecte de dezvoltare și reformă!

de Stiri Buzau Media
Sunt pilonii pe care se dezvoltă Guvernarea PSD și de care România are nevoie cu adevărat! Agricultura a fost principala temă a întâlnirilor de astăzi, mai ales că fermierii au în continuare nevoie de sprijin pentru a se dezvolta și pentru a asigura siguranța alimentară. A fost o zi plină în care am vizitat, alături de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, două ferme de reproducție a suinelor și o fermă avicolă, am creat oportunitatea unei dezbateri între ministru și fermierii din județ și am participat la deschiderea târgului Toamna Buzoiană. S-a discutat deschis despre programele de sprijin, măsurile pe care Guvernul Ciolacu le ia pentru protejarea agriculturii românești și investițiile în irigații, mai ales cele de la Canalul Siret-Bărăgan.
Am toată încrederea că mesajul celor cu care ne-am întâlnit a ajuns acolo unde trebuie și schimbările în bine nu vor întârzia să apară!
PSD Buzău!