Bănuite de furturi din locuințe de pe raza județului Buzău, depistate de polițiștii de investigaţii criminale

de Stiri Buzau Media

Ieri, 8 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, au reţinut două femei bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe, de pe raza municipiului Buzău.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, a fost interceptat în trafic, la ieșire din municipiul Buzău, un autoturism în care se aflau patru persoane, doi bărbați și două femei.

În fapt, din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie-decembrie a.c., cele două femei, de 43, respectiv 18 ani, ambele din Galaţi, ar fi comis furturi din locuinţe prin distragerea atenției sub pretextul vânzării de pește.

La controlul autoturismului au fost descoperite cântare, recipiente de depozitare în care persoanele ar fi transportat pește și 4000 de lei, bunuri pe care polițiștii le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de cele două femei măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în data de 9 decembrie a.c., să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria  Buzău pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Știri despre: