Compania de Apă Buzău: Continuăm cu bucurie vizitele în scop educațional și poveștile cu tâlc despre apă și mediul înconjurător

de Stiri Buzau Media

Zilele acestea ne-au trecut pragul elevii claselor a X-a și a XI-a de la Liceul Tehnic Buzău. Continuăm cu bucurie vizitele în scop educațional și poveștile cu tâlc despre apă și mediul înconjurător.

În acest context, subiectele de studiu s-au extins de la sala de clasă în incinta Stației noastre de Tratare Apă Potabilă – Sursa Zahăr. Compania de Apă S.A. Buzău – operatorul regional de alimentare cu apă și de canalizare din Buzău realizează colaborări cu liceele tehnologice, astfel că susținem școlarizarea în domenii precum automatizări, instalații construcții, instalații electrice, operare și exploatare stații de tratare apă potabilă, respectiv apă uzată.

Dar să vă povestim cât de fain este să îmbinăm munca și învățarea, practica și cunoștințele: ne-am plimbat printre informații privind o stație de tratare apă potabilă și am cunoscut-o împreună îndeaproape, am cercetat și am învățat despre indicatorii de calitate ai apei potabile și am pus accentul pe importanța păstrării calității apei, dar și pe asumarea acțiunilor pe care le facem față de mediul înconjurător, deci dezvoltarea unui comportament eco-responsabil.

Apa, mereu prilej de învățare! Vă mulțumim că suntem parte din procesul de învățare, că putem pune bazele și chiar consolida cariere în domeniul apei!

Compania de Apă Buzău