Compania de Apă Buzău: Lucrările de investiții avansează în acord cu programele de execuție agreate

de Stiri Buzau Media

𝐂𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐒𝐀̆

Lucrările de investiții avansează în acord cu programele de execuție agreate. Dat fiind stadiul înaintat al lucrărilor aferente Contractului de lucrări nr. 5 din cadrul POIM, ce are ca obiect „Execuția și reabilitarea forajelor în localitățile: Râmnicu Sărat (Voetin), Valea Râmnicului, Grebănu, execuția și reabilitarea stațiilor de captare/tratare apă potabilă/gospodăriilor de apă în localitățile: Râmnicu Sărat (Voetin), Puiești, Valea Râmnicului, Grebănu, Homești, Zăplazi, Livada, Răducești, Poșta, Băbeni și reabilitarea rezervoarelor Podgoria”, în anumite zone lucrările au ajuns în faza în care se fac legături cu rețelele existente, situație în care trebuie oprită apa, uneori câteva ore. Avem permanent în vedere să valorificăm optim perioadele de oprire a furnizării pentru a efectua și alte lucrări, care – de asemenea – au nevoie de sistarea alimentării cu apă.

𝐈̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐬𝐞𝐧𝐬 𝐢̂𝐢 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆𝐦 𝐩𝐞 𝐭𝐨𝐭̦𝐢 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐑𝐚̂𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐒𝐚̆𝐫𝐚𝐭, 𝐜𝐚̆ 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟏𝟗.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟑.𝟎𝟎 𝐬̦𝐢 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐣𝐨𝐢 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟎𝟔.𝟎𝟎, 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐨𝐩𝐫𝐢 𝐟𝐮𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐩𝐞𝐢! 𝐕𝐚̆ 𝐫𝐮𝐠𝐚̆𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐭̦𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥!

Reamintim că, în cadrul CL5, se vor realiza atât lucrări de modernizare a hidraulicii de la Gospodăria de Apă Podgoria cât și lucrări de conectare a conductelor noi de aducțiune (inox, DN 400) și a rezervoarelor noi, executate prin POIM.

În ceea ce privește lucrările din fonduri proprii ale Companiei de Apă S.A. Buzău, se va înlocui un tronson de aprox. 200 m din rețeaua de alimentare cu apă (conducta din oțel – Dn 500 mm, cu grad ridicat de uzură), între Castelul de apă și Șoseaua Podgoriei.

În speranța că utilizatorii noștri vor înțelege necesitatea și utilitatea acestor intervenții, vă mulțumim anticipat și vă reamintim că toate lucrările de investiții pe care le implementăm la infrastructura de apă și canalizare au drept scop creșterea calității apei și a serviciului de canalizare.

Compania de Apă Buzău