Compania de Apă Buzău: Zi plină, Porți Deschise, Săptămâna Verde, Pământul sărbătorit, Apa alături de el!

de Stiri Buzau Media

La mulți ani, Terra! Zi plină, Porți Deschise, Săptămâna Verde, Pământul sărbătorit, Apa alături de el!

De Ziua Pământului, am oferit povești ale apei, am transmis informații despre acest lichid prețios, am râs și ne-am bucurat alături de copiii dornici de a învăța și de a se distra la una dintre cele patru Stații de Tratare Apă Potabilă și anume, Sursa Zahăr, din Municipiul Buzău.

Dorința de cunoaștere s-a împletit așa frumos cu bucuria și zâmbetele lor că ne-au colorat toată ziua! A fost o zi scurtă pentru toate câte am avut de țesut la această vizită: am povestit despre apa de la robinet, cum ajunge în casele fiecăruia dintre ei potabilă; am pus accentul pe legătura strânsă din apă și Planeta Pământ, sărbătoritul nostru de astăzi; i-am îndemnat, prin ale noastre campanii de conștientizare, să consume apa cu responsabilitate și să aibă grijă de mediul înconjurător fiindcă acestea, cu grijă și atenție, ne oferă viața!

Mulțumim vouă, pentru această zi minunată, pentru zâmbete și voie bună! Și mulțumim cadrelor didactice, pentru dedicare și pentru că ne-au implicat în această frumoasă poveste, aceea de a avea un rol activ în comunitate, de a transmite învățăminte generațiilor care vin din urmă!

Compania de Apă Buzău