HC Buzău, a 10-a înfrângere a sezonului!

de Stiri Buzau Media

Rămași fără vreun obiectiv important la final de sezon, jucătorii de la Handbal Club Buzău au înregistrat, duminică, o nouă înfrângere, a 10-a din campionat, chiar în fața propriilor suporteri. Formația buzoiană a fost învinsă clar, 33-37, de Potaissa Turda, la capătul unui meci dominat, de la un capăt la altul, de oaspeți.

Veniți la Buzău după un egal cu campioana Dinamo, handbaliștii din Turda au început partida în forță, preluând conducerea încă din start. Și în continuare, oaspeții au controlat jocul și au menținut un avantaj liniștitor, de trei-patru goluri.

Și partea a doua a meciului a început în aceeași notă, cu Potaissa la cârma partidei, pe fondul unei replica palide a buzoienilor. Handbal Club s-a apropiat, totuși, la un singur gol, 31-32, în minutul 52, și a avut șansa de a echilibra jocul, după o eliminare în tabăra oaspeților. Din păcate, buzoienii nu a reușit să fructifice momentul, iar Potaissa s-a desprins la două goluri. A fost momentul în care Handbal Club a cedat complet, permițându-le oapseților să mai înscrie de câteva ori.

S-a încheiat 33 la 37, pentru Potaissa Turda, rezultat în urma căruia Handbal Club Buzău a coborât pe locul 8 în clasament. Buzoienii mai au de jucat, în finalul sezonului, două partide, în deplasare cu CSM Vaslui, și acasă, cu CSM Constanța.