Constantin Toma la aniversarea Armatei a 2-a

de Stiri Buzau Media

Constantin Toma:

Dragi buzoieni,

Astăzi, pe Calea Eroilor, a avut loc sărbătorirea a 105 ani de la înființarea faimoasei Armate a 2-a, cea care a fost învingătoare la Oituz și Mărăști, în 1917, a cărei continuatoare este Divizia 2 Infanterie ,,Getica” de la Buzău.

Domnul general Dragoș Iacob, comandantul acestei armate de elită a României, a organizat ireproșabil un ciclu de evenimente cu desfășurare națională, pentru a-i onora pe toți militarii români de ieri și de azi, dar și de a transmite un mesaj educațional tinerei generații, despre adevăratele valori românești.

Am avut azi onoarea să particip la o festivitate deosebită, militară dar și religioasă, la care au fost prezenți atât personalități locale, dar și conducătorii tuturor structurilor militare române și numeroși buzoieni.

Alături de Șeful Statului Major al Apărării, domnul general – locotenent Daniel Petrescu și al Înaltpreasfinției Sale Părintele Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, au participat domnul Prefect Silviu Iordache, domnul Ioan Mircea Pașcu, fost Ministru al Apărării și domnul general Ovidiu Bălan, comandantul Bazei Aeriene de la Boboc.

În numele comunității buzoiene, transmit tuturor militarilor de ieri și de azi, din Divizia 2 Infanterie ,,Getica”, La mulți ani și multă sănătate alături de cei dragi!

Sunt mândru, ca primar al municipiului Buzău, să vă avem printre noi și vă asigur dragi militari buzoieni, de tot respectul și sprijinul meu!

Vedeți VIDEO la  https://www.facebook.com/constantintoma.ro/videos/848206882731395

Știri despre: ,