Constantin Toma sare în ajutorul lui Cătălin Cîrstoiu!

de Stiri Buzau Media

Constantin Toma, candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Buzău, sare în ajutorul lui Cătălin Cîrstoiu, candidat al PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei.

Potrivit unei postări pe rețelele de socializare a primarului Constantin Toma, doctorul Cătălin Cîrstoiu, manager al Spitalului Universitar de Urgență București, i-a solicitat edilulului din Buzău o întâlnire. Cei doi s-au văzut chiar în biroul lui Cîrstoiu, de la Spitalul Universitar de Urgență, unde au discutat timp de aproape o oră. Toma afirmă că doctorul Cîrstoiu i-a solicitat câteva sfaturi din experiența sa de 8 ani în funcția de primar al Buzăului.

Candidatul PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a dorit să discute cu primarul Buzăului, în contextul în care Toma s-a arătat extrem de dezamăgit de campania desfășurată până acum de medicul bucureștean. Într-o emisiune de televiziune, Constantin Toma a declarat că „domnul Cătălin Cîrstoiu este de departe cel mai valoros candidat la funcția de primar al Capitalei, dar campania sa electorală este cea mai slabă!”.

Sperând că sfaturile sale îi vor fi de folos lui Cătălin Cîrstoiu, edilul Constantin Toma mai spune că nu este deloc impresionat de realizările primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, aflat, în prezent, în sondaje, pe primul loc în preferințele electoratului bucureștean. În ziua întâlnirii de la București, Toma a vizitat și acest sector al Capitalei, însă, susține el, a rămas dezamăgit de “performanțele” lui Piedone.