Două școli moderne, reabilitate și dotate conform standardelor, în comuna Poșta Câlnău

de Stiri Buzau Media

Primarul comunei Poșta Câlnău, Sorin Munteanu, vă aduce la cunoștință că, la începerea anului școlar 2024-2025, copiii din comunitate se vor bucura de două școli moderne, reabilitate și dotate cu mobilier de ultimă generație, respectiv Școala din satul Sudiți și cea din satul Zilișteanca!

Obiectivul proiectului “RENOVAREA ENERGETICĂ MODERATĂ A ȘCOLII PRIMARE ÎN LOCALITATEA SUDIȚI ÎN COMUNA POȘTA CÂLNĂU ȘI A ȘCOLII PRIMARE DIN LOCALITATEA ZILIȘTEANCA, COMUNA POȘTA CÂLNĂU, JUDEȚUL BUZĂU” vizează reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate din comuna Poșta Câlnău, județul Buzău, respectiv reabilitarea termică și eficientizarea energetică a clădirilor școlilor. Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 1.403.814,24 lei.

Totodată, prin implementarea proiectului “DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA POȘTA CÂLNĂU, JUDEȚUL BUZĂU”, toate unitățile școlare de pe raza comunei Poșta Câlnău vor beneficia atat de mobilier nou, cât și de echiparea atelierelor de practică și laboratoarelor informatice. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 1.564.052,80 lei.

Comandat de PSD fl. Buzău, executat de LOGOVISION SRL, CMF 21240002