Dragomir Dumitru, primarul comunei Gălbinași: Împreună facem din Gălbinași un loc în care îți e drag să trăiești!

de Stiri Buzau Media
În curând vom emite ordinul de începere a lucrărilor în cadrul unui nou proiect cu finanțare europeană. Este vorba despre „Reabilitarea și eficientizarea vechiului sediu al Primăriei Gălbinași” și instalarea a două stații de încărcare a autovehiculelor electrice. Proiectul depus de primăria noastră a fost aprobat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență și are o valoare totală de 919.239,40 de lei. Contractul a fost deja semnat cu reprezentanții Ministerului, iar în perioada următoare vom semna contractul cu constructorul și vom emite ordinul de începere a lucrărilor.
Pe lângă reabilitarea vechii clădiri a Primăriei, care se află în aceeași curte cu actualul sediu al instituției, aici vom amplasa două stații de încărcare a autovehiculelor electrice. Ne propunem, astfel, să reducem semnificativ cheltuielile cu combustibilul pentru autovehiculele pe care le folosim în fiecare zi.
Vă vom ține la curent cu toate deciziile pe care le vom lua, în consultare cu dumneavoastră și consilierii pe care i-ați ales.
Împreună facem din Gălbinași un loc în care îți e drag să trăiești!
Cu stimă,
Primar, Dragomir Dumitru