Florin Ceparu: Astăzi celebrăm Ziua Internațională a Tineretului iar toate aceste imagini, surprind tinerii ultimii 4 ani în Municipiul Râmnicu Sărat

de Stiri Buzau Media

O COMUNITATE CU TINERI ACTIVI ESTE O COMUNITATE VIE!
Astăzi celebrăm Ziua Internațională a Tineretului iar toate aceste imagini, surprind tinerii ultimii 4 ani în Municipiul Râmnicu Sărat.

Au fost peste 500 de activități desfășurate, care au implicat mii de tineri și i-au ghidat pe drumul dezvoltării lor personale și profesionale. Ei au dat viață orașului, au adus bucurie comunității și familiilor și au dus imaginea orașului peste tot în Europa, conectându-ne cu comunități precum: Barcelona, Porto, Milano, Kayseri, Bursa, Milano, St. Polten, Cordoba.

Mulți, se întorc weekend de weekend pentru că aici simt sentimentul de ACASĂ și pentru că odată implicați, simt nevoia să continue, să se implice și mai mult! Pentru ei, mentorii, profesorii, liderii de tineret care promovează o mentalitate deschisă sunt foarte importanți!

Atât de importantă este și susținerea, încrederea pe care o primesc și deschiderea cu care sunt tratați, ocazie cu care îi mulțumesc, astăzi, dlui. Primar, Sorin Cîrjan, pentru că a avut încredere și a oferit tot suportul necesar pentru ca astăzi să vorbim despre Tineri nu doar la trecut, ci mai ales, cu multe aspirații la prezent și viitor!

Florin Ceparu, admin. public Râmnicu Sărat