Fostul prefect Beganu a scăpat de controlul judiciar

de Stiri Buzau Media

Fostul prefect Paul Beganu a scăpat de controlul judiciar în dosarul de luare de mită aflat pe rolul Curţii de Apel Ploieşti din anul 2015.

La termenul de săptămâna trecută instanţa a considerat că nu mai există motive pentru menţinerea măsurii preventive faţă de Paul Beganu şi alţi 4 inculpaţi a fost fixat un nou termen, în ziua de 2 februarie.

“În vederea continuării administrării probatoriului încuviinţat, amână cauza la data de 02.02.2017, sala 4, ora 9.30. În baza art. 208 alin. 5 raportat la art. 207 alin. 5 Cod procedură penală constată că nu mai subzistă temeiurile care au determinat luarea şi menţinerea măsurii controlului judiciar. Revocă măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii Vasile Mihail Cosmin, Irimia Ion, Toader Neculae, Beganu Paul şi Ceteraş Gheorghe. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”.

Beganu a fost trimis în judecată în urmă cu aproape 2 ani pentru fapte de corupţie, în legătură cu retrocedarea a peste 5000 de hectare de pădure în zona Gura Teghii.