Fanii muzicii rock vor putea urmări filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW în luna iunie, în rețeaua de cinematografe Happy Cinema

de Stiri Buzau Media

Luna iunie vine cu o veste bună pentru fanii muzicii rock: filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW poate fi urmărit la cinematografele Happy Cinema din Buzău, Bistrița, Bacău, Botoșani și la Grădina de vară Herăstrău. Trupa suedeză de rock teatral premiată cu GRAMMY, senzația globală GHOST, are aproape 10 miliarde de stream-uri și continuă să aducă “spectacolul euforic” (ROLLING STONE) al concertelor sale unui public în continuă creștere, cel mai recent pe triumfătorul turneu RE-IMPERATOUR U.S.A din 2023.

Filmul de lungmetraj unic combină imagini de la concertul din 2023, care nu au mai fost văzute până acum, ale trupei rock premiate, cu o poveste care preia firele narative din seria web de lungă durată a trupei. Regizat de Tobias Forge de la GHOST și Alex Ross Perry (Her Smell), RITE HERE RITE NOW va fi lansat în cinematografe la nivel global doar pe 20 și 22 iunie. Biletele pentru proiecțiile din cadrul Happy Cinema sunt disponibile pe www.happycinema.ro.