Metalul Buzău, în fața celui mai important duel!

de Stiri Buzau Media

Metalul Buzău se află în fața celui mai important test al acestui sezon: barajul de promovare în liga a 2-a. Echipa buzoiană va întâlni în primul duel, în două manșe, ocupanta locului 2, din seria I a Ligii a treia, FC Bacău. Echipa băcăuană a obținut calificarea pentru baraj după ce a trecut, în ultima partidă a play-off-ului Seriei I, de concitadina CSM Bacău. Primul meci dintre Metalul Buzău și FC Bacău, va avea loc în Moldova, miercuri, 22 mai. Pentru suporterii buzoieni care vor să asiste la partida de la Bacău, programată de la ora 18.00, conducerea Metalului asigură transport gratuit.

Înainte de a-și afla adversara din barajul de promovare, Metalul a susținut ultima partidă a play-off-ului Seriei a 2-a. Buzoienii s-au deplasat în Galați, unde au câștigat clar, 4-0, pe terenul celor de la Sporting Liești. Aceasta chiar dacă mai mulți jucători ai echipei din Crâng au fost menajați în perspectiva celor două duleuri din barajul de promovare. Pentru buzoieni au înscris Chika, în minutul 8, Daniel Mihai, în minutul 60, și Vlad Moraru, o dublă, în minutele 26 și 63.

Metalul Buzău a încheiat play-off-ul cu 8 victorii și un singur egal, din 9 meciuri disputate, la 21 de puncte distanță în clasament față de locul 2, CSM Focșani.