Festivalul „Buzăul lui Marghiloman” – BZM începe joi!

de Stiri Buzau Media

Pregătirile pentru cea de-a patra ediție a festivalului „Buzăul lui Marghiloman” – BZM, sunt pe ultima sută de metri. Evenimentul, ajuns la ediția a IV-a, este organizat de Primăria Buzău și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” și se va desfășura între 11 și 14 iulie.

Festivalul își va deschide porțile pentru amatorii de muzică bună, dar și de distracție, joi, 11 iulie, începând cu ora 15:00, iar vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 10:00. Deja, din cele 3.500 de locuri disponibile pe zi au fost cumpărate peste 1.500 de abonamente sau tichete de intrare pentru toate cele 4 zile de festival. Bilete se mai pot achiziționa de pe site-ul www.iabilet.ro sau direct, de la intrarea principală a festivalului, pe perioada derulării acestuia. Copii sub 14 ani au acces gratuit cu condiția de a fi însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Potrivit organizatorilor, scena de spectacole va fi montată în parcarea Vilei Albatros, iar în vecinătatea spațiului de spectacole vor fi amenajate zonele de delicii și capricii, cu barca pe lac și tiroliana, dumbrava copiilor, poiana de carte, pajiștea de la foișor, grădina de sport și grădina berii. În premieră, va fi amenajat și un bazar cu de toate, unde artizani și creatori populari îi vor întâmpina pe vizitatori cu obiecte tradiționale de port popular, decorațiuni, bijuterii și multe altele.

Pe toată perioada festivalului, Parcul Marghiloman va rămâne deschis pentru vizitatorii care obișnuiesc să iasă acolo la promenadă, în aer liber.