Firmele de deszăpezire, din județul Buzău, verificate din ordinul prefectului!

de Stiri Buzau Media

Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, a solicitat verificarea tuturor firmelor care trebuie să intervină pentru deszăpezirea drumurilor județene și naționale.

În acest sens, prefectul Buzăului a cerut constituirea unei comisii mixte de verificare a capabilității de intervenție pentru gestionarea eventualelor situații de urgență în iarna 2023-2024. Din această echipă de control fac parte specialiști din cadrul Prefecturii, polițiști, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Jandarmi Județean, de la Consiliul Județean și Secției Drumuri Naționale Buzău.

Ieri, în prima zi de control, specialiștii nu au identificat probleme în timpul verificărilor efectuate în districtele Buzău, Mărăcineni și Râmnicu Sărat, din subordinea Secției Drumuri Naționale. Controalele au continuat și astăzi la responsabilii care au în sarcină deszăpezirea drumurilor județene. Raportul final al acțiunilor de verificare va fi prezentat prefectului județului până pe 18 decembrie.