Gloria Buzău caută fundași de valoare!

de Stiri Buzau Media

Andrei Prepeliță a fost confirmat ca antrenor la Gloria Buzău, în SuperLigă, însă are nevoie de o echipă mult mai puternică și experimentată pentru a face față primului eșalon.

O știe și tehnicianul buzoienilor, care are în vedere mai multe transferuri, în toate compartimentele. Este vorba despre jucători de valoare, cu multă experiență în SuperLigă. Primii vizați sunt fundașii Mihai Bălașa și Bogdan Mitrea, doi fotbaliști care ar da mare siguranță apărării.

Bălașa, fost fundaș central la Sepsi OSK, este însă tentat de o experință în străinătate, transfer, care i-ar aduce mult mai mulți bani în cont decât un contract cu Gloria. Prepeliță nu își pierde, totuși, speranța că jucătotul ar putea ajunge la Buzău, având în vedere că tatăl său, Cristian Bălașa, a fost instalat recent în funcția de președinte executiv al clubului din Crâng.

De asemenea, Bogdan Mitrea nu ar vrea să plece de la ”U” Cluj, acolo unde mai are un an de contract cu ardelenii și primește 12.000 de euro pe lună. Faptul că Ovidiu Sabău nu-l mai vrea la echipă, l-ar putea determina să-și caute o nouă echipă, poate chiar Gloria Buzău.

Andrei Prepeliță revine ca antrenor în Superligă și va putea acum să aibă funcția oficială de antrenor principal. Regulamentul îi permite unui antrenor principal fără licență PRO, situație în care se află și Prepeliță, să stea fără probleme pe banca unei echipe din prima ligă dacă respectivul antrenor a promovat-o. Trebuie doar ca tehnicianul să fie înscris la cursurile pentru obținerea licenței PRO, lucru care se întâmplă în cazul tehnicianului de la Gloria.