Fwd: Gloria Buzău, egal în ultimul amical din Turcia!

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău și-a încheiat stagiul de pregătire din Antalya și s-a întors acasă. În ultimul amical din Turcia, echipa din Crâng a întâlnit Shkupi Skopje, echipă clasată pe locul 2 în prima ligă din Macedonia de Nord. Cele două formații au încheiat la egalitate, 0-0. Ca și în celelalte două meciuri de pregătire din Antalya, antrenorul Andrei Prepeliță a rulat pe parcursul meciului toți jucătorii valizi.

Tehnicianul Gloriei s-a declarat mulțumit de jucătorii achiziționați în această iarnă, apreciind că aceștia s-au integrat bine în angrenajul echipei. El și-ar mai dori însă un vârf autentic, care să fructifice șansele bune de gol.

Din această săptămână, echipa din Crâng se va pregăti la Buzău pentru reluarea Ligii 2 și, cu siguranță, va mai disputa câteva meciuri amicale, până la reluarea campionatului.

Gloria Buzău se află pe locul 5 în ierarhia ligii secunde, după 15 etape, cu 25 de puncte, la şapte distanţă de liderul din Şelimbăr. Primul meci oficial din 2024 va avea loc în deplasare, formația buzoiană urmând să întâlnească Progresul Spartac Bucureşti, ocupanta ultimei poziţii cu un singur punct.