Gloria Buzău, victorie uriașă cu CS Mioveni!

de Stiri Buzau Media

Trei puncte de aur cucerite, duminică, de Gloria Buzău în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2. La al treilea joc acasă consecutiv, echipa din Crâng s-a impus cu scorul de 1-0 în fața CS Mioveni și a scos matematic echipa argeșeană din calculele pentru al doilea loc direct promovabil.

În prima parte a meciului, cele două echipe s-au tatonat mai tot timpul. Au puține situații de gol la cele două porți, dar cea mai mare ocazie de a înscrie au avut-o oaspeții, prin Trașcu, în minutul 44, care a șutat puternic în bara din stânga.

Repriza a doua a debutat excelent pentru Gloria, cu un gol înscris de Adi Chică-Roșă, în minutul 48. Akhmatov a pătruns în stânga, a pasat la Benzar, acesta a șutat în blocaj, iar mingea a ricoșat spre Chică-Roșă, care a împins mingea în poartă din 5 metri. Gloria mai putea înscrie o dată, la doar un minut distanță, prin același Chică-Roșă, însă atacantul a luftat. Și Dumitru a avut o ocazie mare, în minutul 62, când șutat în bară.

S-a terminat 1-0 pentru Gloria Buzău, care, cu 45 de puncte, se menține pe locul 4, al doilea direct promovabil, în condițiile în care Corvinul și CSC Șelimbăr, aflate deasupra, nu au drept de promovare. Echipa buzoiană s-a distanțat la 9 puncte de CS Mioveni și la 5 de FK Miercurea Ciuc.