Handbal Club Buzău, egal la Sighișoara!

de Stiri Buzau Media

Egal obținut în extremis de Handbal Club Buzău în deplasarea de la Sighișoara, după un meci echilibrat, dar cu gazdele aflate mai mereu în avantaj.

CSM Sighișoara, formație clasată pe locul 12 în Liga Zimbrilor, a dominat prima parte a meciului, pe fondul greșelilor și ratărilor buzoienilor. Scorul a fost însă strâns, iar la pauză gazdele aveau un avantaj de două goluri: 16-14.

Echipa din Sighișoara, împinsă de la spate de o sală arhiplină, a început mai bine și repriza a doua. Ardelenii și-au păstrat avantajul și chiar s-au distanțat la trei goluri, în minutul 49, 27-24. Deși părea o diferenșă greu de surmontat, după cum evoluase meciul, buzoienii au reușit, totuși, sa reintre în joc. Handbal Club Buzău a egalat, în minutul 56, și chiar a preluat conducerea, cu un minut înainte de final. Gazdele au egalat la 29, cu 30 de secunde înainte de fluierul final, scor care s-a păstrat în ciuda unui ultimo atac al buzoienilor.

S-a terminat 29 la 29, un rezultat care nu influențează poziția celor două echipe în clasament. Handbal Club Buzău se află pe locul 7, cu 32 de puncte.