Handbal Club Buzău, victorie la finalul sezonului!

de Stiri Buzau Media

Victorie mare, dar fără glorie, pentru Handbal Club Buzău, în ultima etapă a sezonului Ligii Zimbrilor. Echipa buzoiană s-a impus, clar, în Sala Sporturilor, în fața vicecampioanei CSM Constanța, care a aliniat, însă, o echipă formată din mulți tineri.

Deși constanțenii au aliniat, la Buzău, o echipă mai puțin experimentată, prima repriză a fost extrem de echilibrată. Așa se face că, la pauză, Handbal Club conducea cu o diferență minimă: 20-19.

Nici partea a doua a meciului nu a început bine pentru buzoieni, care au evoluat și cu doi oameni în minus. Experiența și-a spus în cele din urmă cuvântul, Handbal Club reușind să se instaleze la cârma meciului și chiar să mărească treptat avantajul de pe tabela de marcaj. La final, tabela a arătat o diferență clară în favoarea buzoienilor, 45-38, scor de pus în ramă, dar care nu s-ar fi obținut, în condițiile în care CSM Constanța ar fi aliniat echipa standard.

Handbal Club Buzău a încheiat actualul sezon pe locul 8 al clasamentului. Formația buzoiană a acumulat 35 de puncte, după 10 victorii, 5 egaluri și 11 înfrângeri.