Încă o victorie pentru Handbal Club Buzău, în Liga Zimbrilor!

de Stiri Buzau Media

Victorie mare, dar muncită, pentru Handbal Club Buzău, weekendul trecut. Handbaliștii buzoieni au avut de furcă împotriva celor de la Universitatea Cluj, o echipă venită în Sala Sporturilor decisă să-și vândă scump pielea.

În ciuda pronosticurilor, prima repriză a aparținut ardelenilor, care au condus aproape permanent, pe parcursul celor 30 de minute. Clujenii au intrat în avantaj la cabine, 15 la 14, după o repriză în care jocul celor de la Handbal Club nu au convins deloc.

Nici după pauză, în primele zece minute, formația buzoiană nu a fost mai bună, cel puțin mitanului secund. Abia în minutul 37, Handbal Club a preluat conducerea, iar în minutul 43, buzoienii s-au desprins la trei goluri: 25-22. situație care aducea un pic de liniște în tabăra buzoiană.

A fost momentul în care echilibrul s-a rupt, Handbal Club preluând controlul partidei fără ca oaspeții să mai găsească vreo replică. Buzoienii au condus chiar și cu 6 goluri, dar clujenii au redus din diferență în ultimele minute. S-a încheiat 34 la 30 pentru buzoieni, iar Handbal Club este pe locul cinci, peste Steaua, Turda, sau Focșani.

Etapa viitoare, Handbal Club Buzău se deplasează la Suceava, loc unde se câștigă foarte greu puncte. Steaua București este una dintre cele mai recente victime ale moldovenilor.